3.10.2024
ID: 6195

Bird & Bird rozširuje svoj slovenský tím

19424934502b15a8bf40e371bde63344/imagePreview.png
Zdroj: Bird & Bird

Medzinárodná advokátska kancelária Bird & Bird rozširuje svoj slovenský tím v Bratislave. Od 1.októbra 2024 sú jej členmi aj Dušan Predný na pozícii Counsel, ako Head of Real Estate &...

Medzinárodná advokátska kancelária Bird & Bird rozširuje svoj slovenský tím v Bratislave. Od 1.októbra 2024 sú jej členmi aj Dušan Predný na pozícii Counsel, ako Head of Real Estate & Construction a Táňa Hegedűsová na pozícii Associate, ktorí budú členmi posilňujúceho sa real estate a corporate tímu advokátskej kancelárie Bird & Bird.

Dušan je oceňovaným odborníkom v oblasti nehnuteľností a transakčného poradenstva. Prináša viac ako 13 rokov skúseností s poradenstvom v oblasti práva obchodných spoločností, obchodného práva, práva nehnuteľností a s tým súvisiacich fúzií a akvizícií.

V oblasti práva nehnuteľností poskytuje právne poradenstvo developerským spoločnostiam, ako aj realitným spoločnostiam a fondom od procesu akvizície a financovania, cez proces výstavby, prenájmu až po predaj developerských a iných realitných projektov.

Medzi jeho doterajších klientov patria realitné fondy, developeri, investičné spoločnosti, private equity spoločnosti a správcovia aktív, rovnako aj klienti z rôznych iných oblastní v pozícii nájomcov. Mimo oblasti nehnuteľností však poskytoval právne poradenstvo aj v oblasti automobilového priemyslu, energetiky a maloobchodu.

Dušan prichádza do Bird & Bird z inej medzinárodnej advokátskej kancelárie spolu s Táňou Hegedűsovou, advokátskou koncipientkou.

Táňa má skúsenosti s poskytovaním právneho poradenstva predovšetkým v oblasti obchodného práva, práva nehnuteľností vrátane poradenstva v oblasti výstavby a zmluvného práva.

Ivan Sagál, vedúci partner Bird & Bird Slovensko a Česká republika, povedal: „Sme veľmi radi, že sa Dušan a Táňa pripojili k nášmu bratislavskému tímu. Dušan je skúsený praktik s detailnou znalosťou podnikania svojich klientov a Táňa bude vďaka svojim skúsenostiam taktiež vítaným posilnením nášho teamu. Ich príchod je súčasťou nášho strategického plánu rastu slovenského tímu a ďalšieho posilnenia našich schopnosti ako reakcie na rastúci dopyt zo strany našich klientov a rastúce príležitosti na slovenskom trhu.“

Dušan komentuje: „Bird & Bird je renomovaná medzinárodná advokátska kancelária so silnou stratégiou zameranou na jednotlivé odvetvia a hĺbkovými skúsenosťami v jednotlivých podnikateľských segmentoch. Teším sa, že sa budem môcť aktívne podieľať na jej ďalšom rozvoji na Slovensku, ako aj na to, že budem súčasťou širšieho medzinárodného tímu.“


© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk