10.7.2024
ID: 6117

Eversheds Sutherland Slovensko posilňuje svoju spoločnosť! Nové equity partnerky v bratislavskej kancelárii

38102b388cdab2561246d7c70fdb59b2/Evershed_200x300pix.jpg
Zdroj: Eversheds Sutherland

Advokátska kancelária Eversheds Sutherland s potešením oznamuje, že advokátky Annamária Tóthová, Jana Sapáková a Petra Hager, ktoré sú dlhoročnou súčasťou právneho tímu, sa s účinnosťou od 1. júla 2024 stali novými equity partnerkami bratislavskej kancelárie.

Annamária Tóthová spolupracuje s ES od roku 2006. Vo svojej praxi sa špecializuje predovšetkým na právo životného prostredia, odpadové hospodárstvo, stavebné právo, právo nehnuteľností a energetiku. Pod jej vedením sa ES stala v roku 2023 a 2024 právnickou firmou roka v kategórii právo životného prostredia. Ratingová agentúra Chambers & Partners jej pravidelne udeľuje individuálne ocenenie v oblasti energetiky.


Annamária Tóthová

Jana Sapáková sa vo svojej praxi špecializuje najmä na pracovné právo, ochranu osobných údajov, obchodné právo a dedičské právo. Okrem právneho poradenstva pre klientov, prednáša a publikuje články na pracovnoprávne témy. S ES spolupracuje od roku 2008.


Jana Sapáková

Petra Hager nastúpila do ES v roku 2016 a vo svojej praxi sa špecializuje najmä na oblasť obchodného práva, predovšetkým na korporátnu agendu, fúzie a akvizície, obchodnoprávne zmluvy, ako aj na obchodnoprávne súdne spory.


Petra Hager

„Sme veľmi radi, že sme prijali korporátne zmeny, ktoré predstavujú ďalší významný krok v posilňovaní našej spoločnosti. Jana, Petra a Annamária sú neoddeliteľnou súčasťou nášho tímu a ich povýšenie je uznaním ich práce, odbornosti a profesionálneho prístupu ku klientom. Sme hrdí na ich úspechy a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.“ uviedol Bernhard Hager, Managing Partner kancelárie.

Eversheds Sutherland Slovensko spolu so sesterskou kanceláriou v Českej republike poskytuje právne služby od roku 2004 (od roku 2019 ako súčasť siete Eversheds Sutherland) a tvorí ju tím viac ako 40 právnikov, ktorí zastupujú významných miestnych a medzinárodných klientov.

 


© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk