28.6.2024
ID: 6110

Rast FAIRSQUARE: Do tímu sa pridáva expert na právo obchodných spoločností, M&A a energetiku

c7206c83527129ed1dcbfebbcc552c93/imagePreview.png
Zdroj: FAIRSQUARE

FAIRSQUARE je výrazným hráčom v oblasti poskytovania právnych služieb v stredoeurópskom regióne a vyhľadávanou advokátskou kanceláriou so skúseným tímom odborníkov s praktickými skúsenosťami vo viac ako 15 oblastiach práva. Tím pobočky v Bratislave najnovšie doplnil Martin Baláž, odborník na obchodné právo, M&A a energetiku, ktorý sa stal zároveň partnerom advokátskej kancelárie FAIRSQUARE.

Martin Baláž sa zameriava najmä na oblasť obchodného práva, M&A (fúzii a akvizícií) a energetiky. Do FAIRSQUARE prináša predovšetkým bohaté skúsenosti z medzinárodných transakcií v rôznych oblastiach, vrátane poisťovníctva či  telekomunikácií a riešení komplexných právnych otázok v týchto špecializovaných oblastiach.  „M&A sa venujem dlhodobo. Spolupracoval som na najväčších transakciách v regióne CEE a s tímom FAIRSQUARE budeme koncepčne naďalej rozvíjať právne poradenstvo v tejto oblasti. Vo FAIRSQUARE môžem ďalej profesne úročiť moje doposiaľ získané skúsenosti a zároveň je vysoko cenený môj prístup k transakciám klientov", prezradil Martin Baláž, nový partner v advokátskej kancelárii.

Právny zástupca musí vedieť zhodnotiť každý aspekt prípadu, uvažovať kontextovo a nestrácať zmysel pre detail. S týmto prístupom sa FAIRSQUARE vypracovalo na vyhľadávanú advokátsku kanceláriu s medzinárodnou pôsobnosťou, ktorá pri poskytovaní právneho poradenstva využíva dôkladné teoretické vedomosti, praktické odborné skúsenosti, ako aj rozhľadenosť a zároveň multidisciplinárnu kolaboráciu.

 „Sme naozaj radi, že náš vysoko odborný tím doplnil Martin Baláž, ktorý svoje bohaté skúsenosti získaval v popredných medzinárodných advokátskych kanceláriách. Martin prichádza do FAIRSQUARE ako partner a veríme, že jeho skúsenosti a odhodlanie budú pre nás prínosom a posunú firmu opäť o krok vpred. Pre nás vo firme je dôležitá vysoká odbornosť, komplexnosť, profesionalita a schopnosť nestrácať zmysel pre detail, Martin všetky tieto vlastnosti spĺňa", hovorí Erik Schwarcz, jeden zo zakladajúcich partnerov  advokátskej kancelárie FAIRSQUARE.

Martin Baláž


© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk