4.7.2024
ID: 6115

Viliam Myšička sa stáva riadiacim partnerom Kinstellar na Slovensku

c850688bb9f3d41e8e6cb0a9acd2de70/imagePreview.png
Zdroj: Kinstellar

Medzinárodná advokátska kancelária Kinstellar s potešením oznamuje vymenovanie Viliama Myšičku na pozíciu riadiaceho partnera (Managing Partner) svojej pobočky na Slovensku s účinnosťou od 1. júla 2024.

Viliam Myšička pôsobí v kancelárii Kinstellar (pôvodne Linklaters) od roku 2007. Má 20-ročné profesionálne skúsenosti s poradenstvom klientom v širokom spektre sektorov a vo svojej praxi sa špecializuje na oblasť fúzií a akvizícií (M&A), reštrukturalizácií a insolvencií, technológií ako aj oblasť nehnuteľností.

Viliam vedie M&A oddelenie na Slovensku a na celofiremnej úrovni (v jedenástich krajinách) zastrešuje prax reštrukturalizácií a insolvencií a sektor technológií, médií a telekomunikácií (TMT).

Právne poradenstvo poskytoval napríklad spoločnostiam E.ON, Erste/SLSP, ESET, Kellys Bicycles, Porsche, P3, ProLogis, RWE, Siemens, Sygic, Tatra banka, Tesco, UniCredit Bank, U.S. Steel, Veolia, Wood & Company, YIT a ďalším.

Viliam Myšička

Viliam je kvalifikovaný na poskytovanie právneho poradenstva aj v Anglicku a Walese (QLTT) a zložil skúšku v rámci Združenia konkurzných správcov Slovenskej republiky. V súčasnosti vedie pracovnú skupinu reštrukturalizácie a insolvencie na pôde Americkej obchodnej komory na Slovensku a je predsedom správnej rady Turnaround Management Association (TMA Slovensko).

„Spoločnosti Kinstellar som vďačný za prejavenú dôveru. Moji predchodcovia vybudovali elitnú kanceláriu. Nemám pochybnosti, že naša kancelária v Bratislave bude aj naďalej patriť medzi najstabilnejšie právnické firmy. V spolupráci so svojimi partnermi, Romanom Oleksikom a Tomášom Meliškom, budem viesť kanceláriu s dôrazom na zachovanie top kvality právneho poradenstva a jeho rozšírenie o nové služby klientom. Teším sa na výzvy, ktoré ma čakajú, najmä prevzatie slovenskej pobočky nemeckej kancelárie Noerr od 1. augusta 2024. S viac než tridsiatimi právnikmi tak Kinstellar ešte viac posilní svoju pozíciu v lige medzinárodných advokátskych kancelárií na Slovensku. Mojím osobným cieľom bude viesť tím k ďalšej špecializácii v poskytovaných právnych službách, nezabúdajúc na hodnoty našej kancelárie, ku ktorým patria vzájomný rešpekt a tímová práca, expertíza, integrita a well-being tímu.“


© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk